Ontwateren

ontwatering2

In de voedselverwerkende industrie wordt vaak water gebruikt om producten te transporteren en te reinigen. Een ontwateringstriller is een uitstekende technische oplossing om vervolgens het water van het product te scheiden. Een triller is namelijk een zeer hygiënische en effectieve oplossing omdat de triltechniek ervoor zorgt dat de achtergebleven laag water breekt en van het product wordt verwijderd.

Ontwateringsdekken

Om het water van de producten te verwijderen wordt de ontwateringstriller uitgerust met ontwateringsdekken, die in verschillende soorten geleverd kunnen worden. Het soort dek is hierbij natuurlijk volledig afhankelijk van de specificaties van het te verwerken product en daarom volledig naar uw wensen worden geleverd. Daarnaast zijn deze dekken ook gemakkelijk vervangbaar zodat de ontwateringstriller voor meerdere soorten producten of volledig andere producten ingezet kan worden.

Functionele toepassing van ontwateringstrillers

Ontwateringstrillers kunnen worden gebruikt voor het scheiden van vloeistoffen van de volgende (soorten) producten:

ontwateringproducten

Neem contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie en bekijk enkelen van de transporteurs die FoodeQ heeft ontwikkeld, in de brochures hieronder of in de downloadpagina.

Terug

Brochures:


airknife_dewatering_eng.jpg Ontwateringstriller2_eng.jpg Sla_ontwateringstriller_eng.jpg spreading_dewatering_eng.jpg