Over FoodeQ

foodeq_1

FoodeQ Engineering BV is een succesvol bedrijf met enthousiaste medewerkers en vele jaren ervaring met het ontwerpen van machines die worden toegepast in het topsegment van de voedingsmiddelenindustrie.

Onze ervaren engineers kunnen in meerdere opzichten waarde toevoegen aan uw (voedsel-)productieproces door het ontwerpen van zeer hygiënische, effectieve en intelligente apparatuur of complete turn-key productielijnen die meerdere doelen kunnen dienen binnen de voedselverwerking.

Triltechniek

FoodeQ onderscheidt zich in triltechniek en dit is het specialisme waar elk van onze projecten om draait. Dit kan bijv. een enkelvoudige machine zijn of een gehele distributielijn voor bijvoorbeeld multiheadwegers binnen een verpakkingsomgeving. We kunnen het gehele traject verzorgen, van het eerste gesprek waarin een klant zijn wensen kenbaar maakt, tot een volledige turn-key opgeleverde productielijn. Naast triltechniek zijn er binnen een project ook vaak andere transportmiddelen noodzakelijk zoals o.a. transportbanden en redlers. Ook is FoodeQ leverancier van hoogwaardige vriesinstallaties zoals tunnelvriezers en spiraalvriezers. Natuurlijk kan FoodeQ ook deze soorten voedselverwerkende machines voor u verzorgen, vanzelfsprekend volgens uw wensen en resulterend in een sterk verbeterde productielijn.

Flexibel project management

Als specialist in triltechniek gebruikt FoodeQ haar ervaring, proceskennis en creativiteit om de beste food processing equipment in de markt te kunnen aanbieden. Hiermee bedoelen we het bieden van hoogwaardige turnkey producten die worden ontworpen door professionele 3D-engineers waarbij we altijd zorgen voor flexibel project management door onze experts. Ook kan FoodeQ klantspecifieke productiemachines of op maat gemaakte productielijnen aanbieden die perfect aansluiten bij uw productieprocessen en ondernemingsdoelstellingen op dit moment of in de toekomst.

Producten

We kunnen dus verschilledwarsinvoertrillernde machines voor toepassing in uw organisatie voor u ontwerpen, waaronder:

Food processing equipment voor de voedingsmiddelenindustrie

Over het algemeen levert FoodeQ triltransporteurs aan de voedingsmiddelenindustrie in West-Europa, maar vanwege ons internationale netwerk zijn  leveren we inmiddels ook producten aan voedingsmiddelenproducenten in andere delen van de wereld. Desalniettemin blijft onze focus gericht op engineering van de juiste innovatieve oplossingen met behulp van triltechniek en aanvullende technologieën. Vanwege onze flexibiliteit als organisatie leveren we naast enkelstuk machines ook complete productielijnen aan de voedingsmiddelenindustrie.

Vooral voor de dynamische voedingsmiddelenindustrie geldt dat hygiënische concepten en betrouwbare machineontwerpen cruciaal zijn voor de effectiviteit van het productieproces. Wanneer u een samenwerking met FoodeQ aangaat, zullen we constant gedreven zijn om uw productieproces te verbeteren door het ontwikkelen en bouwen van food processing equipment die de waarde van uw productielijn aanzienlijk zal verhogen. Daarnaast zullen onze flexibele project managers uitstekende projectondersteuning en service bieden zodat het gehele project uw verwachtingen zal waarmaken of zelfs zal overtreffen.

Download nu onze bedrijfsbrochure:


folder2