Zeven

sieving2

Er zijn verschillende redenen waarom voedingsproducten gezeefd moeten worden. Over het algemeen moet het sorteren worden uitgevoerd omdat het product moet voldoen aan bepaalde specificaties die worden bepaald door de klant en consument. Het zeven met een triller van FoodeQ kan worden uitgevoerd op uiteenlopende manieren. Het te verwerken product, vaak in poedervorm, kan via een gesloten aanvoer in de afgesloten trilinrichting worden aangevoerd.

Verschillende uitvoeringen van zeeftrillers

De trilbeweging zorgt ervoor dat brokken poeder kapotbreken en de stof dus (weer) korrelig wordt zodat het door de zeef valt en klaar is voor verdere verwerking. Ten slotte zijn er verschillende ontwerpen mogelijk, denk hierbij aan een gesloten buistriller of een brede zeeftriller met deksels. De uitvoering is natuurlijk volledig afhankelijk van uw wensen en de specificaties van het te verwerken product.

Functionele toepassing van zeeftrillers

De zeeftrillers kunnen worden gebruikt voor het zeven van de volgende (soorten) producten:

zevenproducten

Neem contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie en bekijk enkelen van de transporteurs die FoodeQ heeft ontwikkeld, in de brochures hieronder of in de downloadpagina.

Terug

Brochures:


Tube_conveyor_eng Zeeftriller_eng