Triltransporteurs Transporteren

Triltechniek is een doeltreffende manier om producten te transporteren binnen de muren van een voedselverwerker. Triltransporteurs kunnen worden ingezet om allerlei voedselproducten op een zeer hygiënische en efficiënte wijze te transporteren. Bovendien kan triltechniek zo worden toegepast dat de transportsnelheid en de hoeveelheid producten (automatisch) gereguleerd worden.

De ontwerpspecificaties – zoals de lengte (tot wel 7 meter lang), breedte en hoogte – worden door u als klant bepaald. De trillers kunnen worden uitgebreid met ontwateringsdekken, sorteerlagen, een afgesloten trilgoot, spreidsporen etc.

Functionele toepassing van transporttrillers:

Transporttrillers kunnen worden gebruik voor het transporteren van de volgende (soorten) producten:

              

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de transporteurs die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Filters verwijderen

SpreidenFoodeQ HexFeeder Pro

FoodeQ bouwt de compacte HexFeeder Pro volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het snel van smal naar breed spreiden van knolvormige producten.

H-Flow conveyor

triltechniekH-Flow conveyor

FoodeQ bouwt H-Flow conveyors volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het horizontale transport van kwetsbare producten.

Distributietriller op kolommen

triltechniekDistributietriller

Distributietrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers, bakovens, bulkaftapstations of toevoer van wegers.

Triller met 2 ontwateringsdekken

triltechniekOntwateringstriller

Ontwateringstrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het scheiden van water (vloeistof) en product na een pomp of flume transport.

Dwarsverdeeltriller

triltechniekDwarsverdeeltriller

Dwarsverdeeltrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar (heel) breed als toevoer van achterliggende machines of banden.

Transporttriller 2 spoor

triltechniekTransporttriller

Transporttrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om producten van A naar B te transporteren.

Spreidtriller

triltechniekSpreidtriller

Spreidtrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar breed - of breed naar smal - als toevoer van achterliggende machines of banden.

Spanzeeftriller

TriltechniekSpanzeeftriller

Spanzeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers of vriestunnels.

Verdeeltriller

triltechniekVerdeeltriller

Verdeeltrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines waarbij de gehele productstroom verdeeld moet worden in meerdere deelstromen.

Lengtesorteertriller

triltechniekLengtesorteertriller

Lengtesorteertrillers (of korstuksorteertrillers) worden in alle soorten en maten gebouwd voor het uitsorteren van (te) kleine producten uit een productstroom.