Food processing equipment van wereldklasse

FoodeQ levert een uitgebreid productgamma aan hoogwaardige triltransporteurs en trillers voor de voedselverwerkende industrie. Alles op basis van eigen ontwikkeling. Welke functionaliteit u ook wenst, wij ontwerpen én installeren het voor u. Dat kan betekenen dat onze engineers van scratch af aan gaan tekenen, maar vaak komt het neer op een aanpassing op, of een doorontwikkeling van machines die wij eerder hebben ontworpen voor onze klanten.

Lees meer

Met triltechniek is het in 2008 ooit allemaal begonnen, maar we doen inmiddels heel veel meer. Wij zijn desgewenst uw turnkeypartner voor de complete productielijn, want ook op het gebied van bandtransport en pompsystemen hebben we onze sporen ruimschoots verdiend. Wij zorgen voor de ideale mix. Uw totale project is bij ons in goede handen en ook na oplevering staat ons team voor u klaar voor onderhouds-, service- en garantiewerk.

Filters verwijderen

SpreidenFoodeQ HexFeeder Pro

FoodeQ bouwt de compacte HexFeeder Pro volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het snel van smal naar breed spreiden van knolvormige producten.

Eqlipse

Doseren, wegen & afvullenEqlipse

De Eqlipse combineert een drietal handelingen - bulk doseren door trilling, wegen én afvullen - in één systeem. De Eqlipse is uitgerust met een doseertriller en een 1-kops weger.

H-Flow conveyor

triltechniekH-Flow conveyor

FoodeQ bouwt H-Flow conveyors volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het horizontale transport van kwetsbare producten.

Distributietriller op kolommen

triltechniekDistributietriller

Distributietrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers, bakovens, bulkaftapstations of toevoer van wegers.

Triller met 2 ontwateringsdekken

triltechniekOntwateringstriller

Ontwateringstrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het scheiden van water (vloeistof) en product na een pomp of flume transport.

Dwarsverdeeltriller

triltechniekDwarsverdeeltriller

Dwarsverdeeltrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar (heel) breed als toevoer van achterliggende machines of banden.

Transporttriller 2 spoor

triltechniekTransporttriller

Transporttrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om producten van A naar B te transporteren.

Multihead triller

triltechniekMultihead triller

Multihead-toevoertrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer van multihead-wegers.

Spreidtriller

triltechniekSpreidtriller

Spreidtrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar breed - of breed naar smal - als toevoer van achterliggende machines of banden.

Spanzeeftriller

TriltechniekSpanzeeftriller

Spanzeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers of vriestunnels.